Vraag het de fractie

André Le Loux 09.12.2011

Elke twee weken komt de nieuwsbrief van Burgerbelangen bij u in de bus. En elke week doen wij ons uiterste best u goed in te lichten over onze standpunten en zienswijzen. Ook trachten we altijd aan te sluiten bij de actualiteit.

Steeds vaker krijgen we reacties op onze nieuwsbrief en die worden vervolgens ook weer keurig beantwoordt. Maar heeft u zelf niets te vragen ? Heeft u geen onderwerp waarop u graag een reactie wilt? Dat kan, stuur een vraag of onderwerp naar info@burgerbelangenenschede.nl en we behandelen dit in de eerstvolgende nieuwsbrief. Op deze wijze proberen we u nog beter van dienst te zijn en nog beter in te spelen op de wensen en meningen van onze lezers. U kunt uw vragen ook stellen in de bijeenkomsten van de stadsdeelcommissies. Maak ook van deze gelegenheid gebruik.
Heeft u daar ondersteuning bij nodig dan kunt u ook bij ons terecht. Dus gewoon doen!!!!