Overlast in Zuid

Niels van den Berg 24.02.2012

Het stuk vorige week in de Huis aan Huis heeft vele reacties opgeleverd. Veel (betrokken) jongeren hebben mij erover aangesproken en zijn bereid om mee te denken. Ook de wijkraad heeft gereageerd op een constructieve wijze.

Zelfs wijkbewoners hebben mij gemaild met ideeën en oplossingen. Burgerparticipatie ten top zou ik zeggen. Daarom wil ik op korte termijn een bijeenkomst organiseren voor al deze betrokken bewoners en organisaties. Enige misvatting in het stuk is geweest dat het Stadsdeel Zuid zou betreffen. De dag erop ontving ik een mail van het bewonersteam Stroinkslanden, dat het niet heel Zuid zou betreffen. En men heeft gelijk. Ik heb hier ook bedoeld dat het gaat om delen van de Wesselerbrink en enkele Landen. Maar het heeft wat losgemaakt in ieder geval en dat zorgt ervoor dat we er serieus mee bezig zijn.