Digitalisering

Secretaris Burgerbelangen Enschede 05.04.2012

Het bestuur van burgerbelangen is vorige maand gestart met het opruimen van de archieven. Dit was ook hard nodig want wij hebben sinds onze oprichting in 1993 aardig wat papieren verzameld.

De belangrijkste documenten worden gedigitaliseerd om voor het nageslacht te bewaren en nog belangrijker om soms eens terug te kunnen kijken. Zo kwamen wij het verkiezingsprogramma van 1994 tegen, een interessant kijkje in de geschiedenis van de stad en de ontwikkeling van Burgerbelangen Enschede.
Vooral in de beginjaren werden wij niet erg serieus genomen in de Enschedese politiek. Niet erg verwonderlijk als je bedenkt dat de meeste lokale partijen in Enschede het na een paar jaar weer voor gezien houden. Wij zijn blij dat wij de afgelopen twintig jaar wél een constante factor zijn geweest in de Enschedese gemeenteraad en blijven ons de komende jaren dan ook inzetten voor een beter Enschede!