Reacties ontsluiting Oost

Niels van den Berg 10.05.2012

Aan de hand van mijn bijdrage in de laatste nieuwsbrief, over de ontsluiting van Oost heb ik aardig wat reacties ontvangen.

Misschien een kritische noot, maar dat wat ik al benoem sinds mijn aantreden in 2010, werd voor mij bevestigd. Zo ontving ik van een bewoner een reactie dat de uitnodiging ruim een jaar geleden om in Service centrum Oost als burger mee te praten waar de problemen ondervonden werden binnen het hele ontsluitingsverhaal, slechts symbolisch is bedoeld voor haar gevoel. Ik kan dit volkomen begrijpen. Behalve dan de evaluatie in de Stadsdeel Commissie gebeurt er immers niets. Ze gaf aan blij te zijn dat ik namens Burgerbelangen de vinger aan de pols houd en hoopt op, nu eindelijk een juiste en snelle oplossing. In sprak erover met collega raadslid Welman van het CDA en mits hij tegen de tijd dat er weer een Stadsdeel Commissie vergadering is geen wethouder is geworden zal ik dit item zeker weer gaan aansnijden.
We zullen zien!