Kruispunt Mooienhof Kuipersdijk wordt steeds beter.

Albert Veldt 13.12.2012

Onlangs schreef ik nog over de verkeersituatie aan het eind van de Kuipersdijk die nu geheel geblokkeerd is

omdat daar de nieuwe zuidelijke ingang van de van Heek garage wordt gerealiseerd. Wij hebben toen de betreffende ambtenaar gevraagd of het niet mogelijk was ook komend vanaf Mooienhof Oost links af te slaan de Kuipersdijk op. Nu moest steeds het lusje Beltstraat gemaakt worden wat voor gevaarlijke situaties leidde op de kruising Beltstraat/Edo Bergsma/Borneostraat. Tot mijn verbazing heb ik mogen constateren dat men toch tot bezinning is gekomen, vanaf vorige week is de ambtenaar weer driftig aan het afplakken geweest, het dranghek is weggehaald op de kop van de Kuipersdijk en we kunnen naar West rijdend over de Mooienhof gewoon weer de Kuipersdijk oprijden!! Met hulde aan onze gemeente! Ze luisteren dus toch naar Burgerbelangen!!!