De telefoon bleef maar rinkelen!! Ga je weg!??

Albert Veldt 27.06.2013

Beste mensen ik kan jullie geruststellen ik ga nog niet weg uit de politiek.

Ik vind het veel te leuk om deel te blijven uitmaken van de beraadslagingen. Ik heb inmiddels wel de pensioengerechtigde leeftijd, maar juist daardoor is er veel te doen en zal ik me in volgend jaar ook méér toe gaan leggen op het belang van de ouderen, zeg maar de “50 plussers” !
Beloven dat ik terugkom is echter een andere zaak want daarvoor zal eerst onze kiescommissie mijn aanmelding moeten accepteren en kijken of ik naar hun idee een plekje op de lijst van BBE verdiend heb. Daarna is het dan nog aan u als kiezer of ik ook daadwerkelijk terug mag komen want dat hangt af of u op mij wil gaan stemmen volgend jaar maart! Het klinkt ver weg, maar het na de vakantie gerekend vanaf 1 september is het nog maar nauwelijks een half jaar!
Ik wil dank zeggen aan alle mensen die hebben gebeld, ook aan de collega raadsleden die verbaasd reageerden, maar heus, het zal wel een slip van de pen zijn geweest van de journalist! Jullie kunnen ook na volgend jaar op mijn inzet blijven rekenen.