Verkiezingen in aantocht (de Gelukszoekers)

André Le Loux 04.02.2014

Burgerbelangen heeft de laatste vier jaar haar ledental zie verdubbelen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee.

Daarnaast hadden we ook nog een drietal “gelukszoekers”. Dat zijn personen die nog snel in het laatste jaar voor de verkiezingen even lid worden om in de gemeenteraad te kunnen komen. En als dat dan niet lukt dan bedanken ze ook even snel weer en gaan ze ook weer heel snel naar een ander partij om daar hun geluk te zoeken. Bij ons staan kandidaat raadsleden op de lijst die iets voor de samenleving willen betekenen en zich daar voor willen inzetten. Ook moeten we hen al langer kennen om te weten wat hun drijfveren en motivaties zijn. En als we daar goed zicht op hebben, dan komt men pas in aanmerking voor een plek op de kandidatenlijst. Dus, als je gaat voor je zelf, ga dan inderdaad maar snel naar een andere partij, wij zitten op deze gelukzoekers niet te wachten.