Welkom Onno van Veldhuizen

Niels van den Berg 02.10.2015

Na ruim een maand zonder “echte” burgemeester te hebben gefunctioneerd, is het vandaag dan eindelijk zover. Dhr. Onno van Veldhuizen wordt vandaag geïnstalleerd als burgemeester van onze gemeente Enschede.
Goed kennen we hem nog niet, maar tijdens de enkele momenten waarop ik met hem sprak maakte hij een meer dan positieve indruk! Statuur van een burgemeester, overdenkend en prima benaderbaar.
Onze nieuwe burgemeester wil zich laten zien aan de stad maar vooral ook in de stad. Hij wil er zijn voor de mensen in Enschede. Boegbeeld en ambassadeur van de stad en tegelijkertijd oog voor de burgers in zijn stad.
Vooral het laatste lijkt goed te passen bij onze partij. Een gepassioneerde burgervader die ik namens de gehele fractie, bestuur, leden en achterban van Burgerbelangen Enschede alle succes toe wil wensen via deze weg.
Welkom, welkom!