Niels van den Berg Lijsttrekker Burgerbelangen Enschede

Bestuur 03.11.2017

Tijdens de bijzondere ledenvergadering hebben onze leden unaniem Niels van den Berg aangewezen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Hans van Agteren maakte voorafgaand aan de vaststelling van de kandidatenlijst aan de leden kenbaar vol vertrouwen in Niels te hebben en draagt na 8 jaar het partijleiderschap over aan de volgende generatie. Hans van Agteren staat als lijstduwer op de lijst en blijft beschikbaar als wethouder.

Burgerbelangen Enschede heeft met Niels van den Berg een gedreven lijsttrekker die vastberaden is, een man van het volk. Sinds 2010 is Niels lid van de gemeenteraad, een taak die hij op geheel eigen wijze invult. Hij staat dicht bij de burgers van de stad en vertaalt signalen uit de samenleving in de raadszaal op voor hem kenmerkende wijze. Hij zegt waar het op staat en neemt geen blad voor de mond.

De vergadering heeft tevens haar goedkeuring gegeven aan de kandidatenlijst waarmee Burgerbelangen Enschede de gemeenteraadsverkiezingen in zal gaan. Deze bestaat uit 27 personen en bestaat niet alleen uit bekende gezichten maar bevat ook een aantal nieuwe aansprekende gezichten. Als lijstduwers staan naast Hans van Agteren ook André le Loux, Henny Ardesch en Karel Ebbing op deze lijst.

Alle kandidaten zijn politiek gedreven en maatschappelijk betrokken. Met deze sterke lijst gaat dé lokale partij van Enschede met het volste vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen 2018 in, wederom met het motto “Gewoon Samen Doen“.

Kieslijst Burgerbelangen Enschede Gemeenteraadsverkiezingen 2018:

  1. Niels van den Berg
  2. Marc Teutelink
  3. Barry Overink
  4. Lourraine Lents
  5. Gert Kel
  6. Ben Sanders
  7. Peter Brouwer
  8. Zehra Ceben
  9. Ruud-Jan Hammink
  10. Roy Bruinsma
  11. Ufuk Ermiş
  12. Lizethe Keijzer
  13. Jan-Willem Meppelink
  14. Roy Mol
  15. Hennie Ardesch
  16. Anouk Peters-Le Loux
  17. John Vluttert
  18. Danny van Wakeren
  19. Ger Beernink
  20. Roy van der Meij
  21. Anne Joke Mooijen-van Arkel
  22. Michel Glintmeijer
  23. Frits Wekking
  24. Wietze Westerhof
  25. Karel Ebbing
  26. André Le Loux
  27. Hans van Agteren