Participatie in Boekelo

Peter Brouwer 22.10.2021

De stadsdeelcommissie West ontving afgelopen week een brief van de dorpsraad Boekelo. Daarin werd geschreven dat de Boekelosestraat in Boekelo zal worden heringericht. Een proces waarover de dorpsraad al bijna 1.5 jaar in gesprek is met de gemeente. 

Diverse belanghebbenden (zoals aanwonenden, ondernemers, Military-Boekelo, LTO en de dorpsraad) lijken hierin niet of onvoldoende te zijn meegenomen. 

Burgerbelangen vind het teleurstellend dat na 1.5 jaar dit resultaat is geboekt. Een erkende en goed georganiseerde dorpsraad als in Boekelo waaraan zo voorbij is gegaan, althans zo lijkt het, kan niet de bedoeling zijn. 

Burgerbelangen Enschede heeft dan ook de brief voor de komende Stadsdeelcommissie West vergadering van aanstaande dinsdagavond op de agenda gezet ter bespreking.  

Wordt vervolgd…